Gästhamnen

Gästhamnen innehåller alla uppgifter till de gästhamnar som finns i Sverige. Appen innehåller kontaktuppgifter till Hamnkapten etc., för att ni skall kunna förboka plats i de enskilda hamnarna som erbjuder denna service. Ni får uppgifter om det aktuella läget i de hamnar som finns, samt prisnivå. Där finns också uppgifter om samhällsfunktioner i närheten, som t ex restauranger, vårdcentral, apotek, systembolag etc.

- Direktkoppling till Hamnkaptenens telefon och mail finns i appen (premium).
- Appen visar er de 30 närmsta gästhamnar och med dess information.
- Du kan även enkelt söka hamnar var som helst i Sverige och klicka på aktuella hamnar för att få fram all tillgänglig information
- Appen innehåller uppgifter som pris, position, sjökortsnummer för hamnen, hamndjup, Hur många platser som finns, samt hur förtöjning sker.
- Du kan läsa vilka faciliteter som finns, t ex landström, drivmedel, vatten, dusch, båtlyft/varv, tvättmaskin, bad, läkare, tandläkare etc., inom en radie av en kilometer runt hamnen. Allt du behöver för att kunna planera ditt besök!
- Här finns också information om vilka affärer som finns i närheten.
- För den hungrige finns givetvis även information om de restauranger som finns i närheten samt länkar till att boka bord på den restaurang som blir ditt val (premium).

Ni som har gått upp alldeles för tidigt på er korta semester för att skynda till nästa hamn bara för att säkra en hamnplats för natten kan nu lugnt sova kvar
Ni som vill ha lite bättre framförhållning och planera semester och de stopp ni vill göra längs våra kuster…
Ni som behöver ta reda på vad som finns att göra eller om ni kan köpa er medicin i nästa gästhamn…
Gästhamnen den perfekta appen för er – all information på samma ställe – bara ett knapptryck bort.